Σχετικά με εμάς

To celebrita.gr δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι από έμπειρους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο 25 χρόνια.

Εξερευνώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αφού θα μπορέσετε να ενημερωθείτε συγκεντρωτικά για τα προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων που δεσπόζουν στο συγκεκριμένο χώρο.
Εχουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να συνεργαζόμαστε με εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, DIESEL, WONDERBRA, OMSA αλλά εκτιμώντας και χαιρετίζοντας και την εγχώρια αγορά, παρουσιάζουμε την HUGO BOSS , FILA, DKNY , BLUE POINT, BLU4YOU και πολλές άλλες.
Διαθέτουμε τα προϊόντα των ανωτέρω οίκων, φροντίζοντας πάντα για τις καλύτερες τιμές την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των αγαπητών πελατών μας, έτσι  ώστε ο κάθε αγοραστής να αισθάνεται εμπιστοσύνη και σιγουριά για τη σχέση ποιότητας-τιμής του προϊόντος που επέλεξε.
Έμπειρος εκπρόσωπός μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει καθημερινές 09:00 με 21:00 και Σάββατο 09:00 με 15:00, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.