Όροι Χρήσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλείσθε πριν πραγματοποιήσετε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με  τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, διότι περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας ισοδυναμεί με συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Όροι Χρήσης

Επιστροφές & Αλλαγές

Τρόποι Αγορών - Κόστος Μεταφορικών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Διαχείριση Λογαριασμων

Κατάσταση Παραγγελίας και Αναζήτηση - Εντοπισμός Δέματος

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Τo CELEBRITA.GR δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων

Το CELEBRITA.GR έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το CELEBRITA.GR  έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το CELEBRITA.GR  έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.

Το celebrita.gr έχει το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης παραγγελίας σε παραγγελίες εξωτερικού .


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 1O ημερολογιακών ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφής αυτής εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων ειδών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-8 ημέρες

H επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με την συσκευασία του, τα καρτελάκια του και τα barcodes θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.

Το CELEBRITA.GR δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγές στα κάτωθι προϊόντα

1. Καλσόν

2. Κάλτσες

3. Χρησιμοποιημένα προϊόντα

Αφού υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει για να κάνετε την αντικατάσταση, το ποσόν θα πρέπει να είναι το λιγότερο ίσης αξίας με αυτό των επιστρεφομένων.

Επιστροφή Χρημάτων:

Το CELEBRITA.GR  μπορεί να επιστρέψει το αντίτιμο οποιοιδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα του προϊόντος και η αντικαταβολή (αν υφίσταται) επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληροί  όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το κόστος των μεταφορικών για Ελλάδα και για παραγγελίες έως 40,00€ είναι 3€ και Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40,00 ευρώ. Στις δυσπρόσιτες περιοχές θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα courier που ανήκετε αφού σας ειδοποιήσουν

Πληρωμή με όλες τις Πιστωτικές ή Χρεωστικές Κάρτες Όλων των Τραπεζών . Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της EUROBANK.

Πληρωμή με Αντικαταβολή.

Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας με επιπλέον χρέωση 1 ευρώ για αξία έως 60,00 ευρώ.  Άνω των 60,00 ευρώ είναι δωρεάν.

PAYPAL

Πληρωμή με Λογαριασμό Paypal  χωρίς επιβάρυνση.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας, χωρίς επιβάρυνση. Ενημερώστε μας για τη πληρωμή επικοινωνώντας μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς, είτε με e-mail.


 Όλα τα ανωτέρω αφορούν παραδόσεις εντός Ελλάδος.  Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, κατόπιν συνεννόησης

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ:

EUROBANK: 0026.0176.90.0200656827

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6883124649201

1) Με τηλ. Στο 2310-558945

2) Mε e-mail στο: info@celebrita.gr

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ)

Οι συναλλαγές σας με info@celebrita.gr  είναι απόλυτα σύννομες με το νόμο Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και σύμφωνες με τις νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (Privacy - Cookie Law Directive 2013).

Τα στοιχεία σας φυλάσσονται με ασφάλεια και δεσμευόμαστε γι' αυτό. Δε τηρείται από εμάς καμία πληρoφορία της Πιστωτικής σας Κάρτας, παρά μόνο από το Τραπεζικό σύστημα της EFG Eurobank το οποίο διαθέτει κρυπτογράφηση και προστασία από τη Verisign.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα EFG Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ProxyPAy της Τράπεζας EFG Eurobank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία ProxyPay, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το eshop του celebrita.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ.

Η εγγραφή σας στο e-shop celebrita.gr απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελία σας. Το e-mail σας το καταχωρούμε για την αποστολή εκπτωτικών κουπονιών και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Το celebrita.gr  σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το άν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, έαν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί παρακολούθησης της αποστολής των δεμάτων από την μεταφορική εταιρεία, για παρακολούθηση της πορείας τους από εσάς του ίδιους.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με τις ταχυμεταφορά ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή με την ACS Courrier. Όταν αποσταλεί το δέμα σας λαμβάνεται ενημερωτικό Email . Στο email σας αποστέλλεται σχετικός κωδικός αναζήτησης για εντοπισμό του δέματός σας online.  Οι δυσπρόσιτες περιοχές πρέπει να παραλάβουν την παραγγελία τους μέσω του αντίστοιχου καταστήματος της περιοχής τους ACS COURIER. Yπάρχει τηλεφωνική ενημέρωση από την εταιρία COURIER για την παραλαβή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων ορίζει πως χρησιμοποιεί και προστατεύει όλες τις πληροφορίες που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο.  Στόχος της είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EU EC Directive) Κανονισμοί 2003 & EU E-Privacy Directive (Cookie Law 2013)

Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας.